ISTRA, BARBAN - Kuća sa velikom okućnicom i predivnim pogledom na more, PRILI

Barban, Barban, Barban, Hrvatska

335.000€

1 288 €/m2

Tip

Kuća

Površina

260 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
335.000€
Površina
260 m2 (1 288 €/m2)
Površina placa
804
Grijanje
drva
Terasa
Da
Udaljenost od mora
2500m
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
23.07.2024
ID
32941

Opis

ISTRA, BARBAN - Kuća sa velikom okućnicom i predivnim pogledom na more, PRILIKA!

U ponudi imamo obiteljsku kuću smještenu na rubu mirnog mjestašca, koja pruža izvanredan osjećaj mira i privatnosti. Ova kuća, posljednja u nizu, nudi ukupnu brutto površinu od 260,5 m2, te se izdvaja svojim spektakularnim pogledom na more i okolinu. Također, prisutna pomoćna građevina otvara vrata za različite potencijalne namjene. U suterenu kuće nalazi se prostrani podrum, idealno za skladištenje ili druge potrebe.

Kuća se sastoji od prizemlja i kata. Glavni stambeni dio prizemlja nudi kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak, stvarajući savršeno okruženje za obiteljska druženja. Osim toga, u prizemlju se nalazi jedna spavaća soba i kupaona. Drvene stepenice vode na prvi kat, gdje se nalaze dvije prostrane spavaće sobe. Ove sobe otvaraju se na prostranu terasu koja nudi predivan pogled na more - idealno mjesto za opuštanje u zalasku sunca ili u mirnim jutarnjim trenucima.
Potkrovlje nudi dodatni prostor koji se može prilagoditi prema potrebama stanara.

Ova kuća je održavana i odmah useljiva, a nedavno je renovirana s novom fasadom i krovom. Također je zamijenjen dio stolarije, što doprinosi boljoj energetskoj učinkovitosti. Grijanje je osigurano kalijevom peći smještenom u dnevnom dijelu kuće. Debeli zidovi kuće osiguravaju odličnu izolaciju, održavajući ugodnu temperaturu tijekom ljetnih mjeseci.

Okružena građevinskim zemljištem, ova nekretni

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine