Istra, Barban, Hrboki - stara kamena kuća

Hrboki, Barban, Hrvatska

85.000€

904 €/m2

Tip

Kuća

Površina

94 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
3
Cijena
85.000€
Površina
94 m2 (904 €/m2)
Udaljenost od mora
3000m
Ažuriran
01.04.2024
ID
30647

Opis

Na prodaju je prekrasna stara kamena kuća koja predstavlja izvrsnu priliku za ljubitelje tradicionalne arhitekture i rustikalnog šarma. Smještena u idiličnom mjestu Hrboki, u blizini Barbana u Istri, ova kuća nudi bogatu povijest i potencijal za potpunu renovaciju, stvarajući prekrasan dom ili investicijsku priliku.

Glavne značajke ove kamene ljepotice uključuju:

Autentična kamena struktura: Kuća je sva od kamena, što joj daje izuzetnu čvrstoću i trajnost, te očaravajući tradicionalni izgled. Ova prepoznatljiva arhitektura naglašava bogatu povijest regije i pruža jedinstveni osjećaj topline.

Prostrane etaže: Kuća se sastoji od prizemlja, kata i tavanskog prostora, svaka etaža ima 47m2. Ova prostrana površina pruža obilje prostora za kreativnost pri projektiranju unutarnjeg prostora prema vlastitim željama i potrebama.

Drveni podovi, stepenice i krov: Uz kamene zidove, kuća ima drvene podove, stepenice i krov koji su u upotrebljivom stanju. Ova kombinacija drvenih i kamenih elemenata stvara šarmantan i autentičan interijer s potencijalom da se nadahnete tradicionalnom istarskom estetikom.

Potencijal za renovaciju: Ova nekretnina nudi sjajnu priliku za kreativne vizionare koji žele pretvoriti staru kamenu ljepoticu u moderni dom s očuvanim tradicionalnim elementima. Renovacijom, možete stvoriti personaliziranu oazu koja odražava vaš stil i potrebe.

Povoljna lokacija: Smještena u mjestu Hrboki, blizu Barbana u Istri, ova kuća nud

Kontakt info

Mondo Nekretnine
Kontakt osoba
Mondo Nekretnine
Telefon 1
+ 385 98 441... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 97 651 ... Prikaži broj
Adresa
Ulica Vidikovac - Via Vidikovac 37
Pula, Hrvatska

Kontakt forma