Barban, Orihi - Prekrasna kuća na osami sa bazenom

Barban, Orihi, Barban, Hrvatska

550.000€

4 910 €/m2

Tip

Kuća

Površina

112 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
550.000€
Površina
112 m2 (4 910 €/m2)
Površina placa
488
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Udaljenost od mora
10000m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
08.09.2024
ID
53878

Opis

Ova moderna vila s privatnim bazenom nalazi se svega nekoliko minuta vožnje od centra Barbana u malom slikovitom mjestu Orihi. Vila se nalazi na povišenom terenu i okružena zelenilom. Po lijepom vremenu pruža se pogled s jedne strane naselja Bale, a s druge strane otoka Cresa.

Prostire se na dvije etaže, prizemlje i prvi kat. U prizemlju se nalazi praonica rublja s ostavom, WC, kuhinja opremljena najnovijom tehnologijom kao što su integrirana napa u staklokeramičkoj ploči za kuhanje, mikrovalna pećnica, pećnica i hladnjak sa zamrzivačem. Blagovaonica i dnevni boravak dizajnirani su kao "otvoreni prostor" gdje obitelj ili prijatelji mogu uživati u zajedničkom vremenu. Iz dnevnog boravka izlazi se na natkrivenu ljetnu kuhinju s roštiljem, bazenom od 30m2, terasom za sunčanje i vrtom.
Unutarnje stepenice vode na prvi kat gdje se nalaze tri spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom. Dvije spavaće sobe dijele zajedničku terasu.
Svaka soba je opremljena klima uređajem, a u dnevnom boravku, osim klima uređaja, nalazi se i kamin.
U sklopu ograđenog vrta nalaze se 2 parkirna mjesta.

Svaka je prostorija opremljena je klima uređajem. U dnevnom boravku nalazi se kamin. Vanjska stolarija je PVC s automatskim podizačima aluminijskih roletni. Na podovima je kvalitetna keramika, dok su u spavaćim sobama postavljeni laminati. Kuća je opremljena alarmnim sustavom, te sustavom za navodnjavanje travnjaka.

Agencijska provizija se naplaćuje u skladu s Općim u

Kontakt info

Art Store D.o.o.
Kontakt osoba
Melita Horaček
Telefon 1
385 (0)99542... Prikaži broj
Telefon 2
385 (0)99542... Prikaži broj
Ciscuttijeva 20
Pula, Hrvatska

Kontakt forma