ISTRA, BARBAN - Starina za adaptaciju na mirnoj lokaciji

Barban, Barban, Barban, Hrvatska

140.000€

1 166 €/m2

Tip

Kuća

Površina

120 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
140.000€
Površina
120 m2 (1 166 €/m2)
Površina placa
647
Udaljenost od mora
5000m
Garaža
Da
Ažuriran
01.10.2024
ID
39958

Opis

ISTRA, BARBAN - Starina za adaptaciju na mirnoj lokaciji

Barban je malo slikovito srednjevjekovno naselje akropolskog tipa u Istri, na jugoistoku istarskog poluotoka smješteno iznad doline rijeke Raše: Udaljen je svega 20 km od Pule i 12 km od Labina. Dobro je prometno povezan glavnim prometnicama: magistralne ceste Pula-Rijeka, regionalne ceste Barban – Žminj i Barban – Vodnjan. Poznat je po viteškoj igri Trka na prstenac koja se tradicionalno održava u kolovozu, fešti smokve i smokvenjaka te drugim manjim manifestacijama koje su se razvile posljednjih desetak godina otkako se ubrzano razvija i seoski turizam.

U mirnom selu nedaleko Barbana, na prodaju je kamena kuća za adaptaciju tlocrtne površine 70 m2. Radi se o srednjoj kući u nizu. Raspoređena je kroz prizemlje, kat i potkrovlje, koje je stajaće visine u sredini. Raspored prostorija moguće je organizirati prema vlastitim željama.
Vanjski zidovi su u odličnom stanju te ih je moguće u potpunosti očuvati. Objekt je priključen na vodovodnu i elektro mrežu, dok je za potrebe otpadnih voda potrebno graditi septičku jamu. Pristupni put je asfaltirana lokalna prometnica.

Pored kuće, nalaze se pomoćni objekt, konoba i štala, koji se nakon rekonstrukcije mogu funkcionalno koristiti.

Smještaj na mirnoj lokaciji, u okruženju obiteljskih kuća i kuća za odmor, te 5 km udaljena plaža čine ovu nekretninu idealnom investicijom za turizam.
Nekretnina s potencijalom

Poštovani klijenti, agen

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine