VIŠKOVO, KOMFORNI JEDNOSOBNI STAN ZA NAJAM

Viškovo, Viškovo, Viškovo, Hrvatska

550€ /mjesečno

8 €/m2

Tip

Stan

Površina

65 m2

Struktura

2

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2
Cijena
550€ /mjesečno
Površina
65 m2 (8 €/m2)
Kat
Prizemlje
Namještenost
Namješten
Ažuriran
04.07.2024
ID
56738

Opis

VIŠKOVO, u ponudi je novoadaptirani dvosobni stan površine 65 m2 za najam. Potpuno je namješten i opremljen. Sastoji se od ulaznog hodnika, prostrane spavaće sobe, velikog dnevnog boravka, kuhinje i blagovaone te kupaone. Stanu pripada parkirno mjesto. Iz dnevnog boravka se izlazi na terasu s koje se pruža prekrasno zelenilo i okolinu. Zahvaljujući svojoj orijentaciji i otvorenosti, stan je izrazito osvijetljen i ugodan. Ova nekretnina nalazi se na mirnoj i ugodnoj lokaciji na Viškovu te su svi potrebni sadržaji u neposrednoj blizini.

UVJETI NAJMA
POLOG: 2 mjesečna najma
PLAĆANJE UNAPRIJED: 1 mjesec
AGENCIJSKA PROVIZIJA: 1 mjesečni najam

Područje općine Viškovo smješteno je sjeverozapadno od Rijeke na površini od svega dvadesetak kvadratnih kilometara. Blizina Rijeke, Opatije, graničnog prijelaza sa Slovenijom, ljepote prirode i pogodnosti življenja u malom mjestu obilježja su koja ovaj kraj čine sve privlačnijim. Viškovo je danas upotpunjeno svim sadržajima neophodnim suvremenom načinu življenja i poslovanja. U središtu mjesta nalaze se: crkva, škola, dječji vrtić, pošta, zdravstvena stanica, ljekarna, knjižnica, banke, poslovnica FINA-e, kreditno-štedna i osiguravajuća društva, benzinska crpka te niz obrtničko-uslužnih djelatnosti.
Nekoliko je većih naselja. Naselje Marinići, četvrto je po površini, s najvećim brojem stanovnika, slijede: Viškovo, Marčelji, Saršoni, Mladenići, Sroki i Kosi.

Zdenko Debić
asistent u po

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine