Viškovo - najam modernog trosobnog stana

Viškovo, Viškovo, Viškovo, Hrvatska

600€ /mjesečno

7 €/m2

Tip

Stan

Površina

80 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
600€ /mjesečno
Površina
80 m2 (7 €/m2)
Kat
1
Namještenost
Namješten
Ažuriran
04.10.2024
ID
63679

Opis

Na Viškovu se nudi prostrani stan za najam, smješten na prvom katu kuće. Ovaj svijetli i udoban stan prostire se na 80 m2 i savršeno je rješenje za obitelj, studente ili grupu radnika. Sastoji se od tri prostrane spavaće sobe koje su idealne za odmaranje i opuštanje nakon napornog dana. Svaka soba je pažljivo uređena, s dovoljno prostora za pohranu i prirodnim svjetlom koje obasjava prostor.

Stan je opremljen modernim sadržajima, a solarni kolektori pridonose energetskoj učinkovitosti i omogućuju niže troškove grijanja. Kuhinja je funkcionalna i prostorna, pružajući sve što vam je potrebno za pripremu obroka, a otvoreni koncept s dnevnim boravkom čini ovaj prostor savršenim za obiteljsku dinamiku ili druženja sa prijateljima.

Lokacija na Viškovu nudi mirno okruženje, ali i blizinu svih potrebnih sadržaja, uključujući trgovine, škole i javni prijevoz. Ovaj stan idealan je za obitelj koja traži dugoročni najam po cijeni od 600 €, dok je cijena za studente 700 €, a za grupu radnika samo 250 € po radniku, s uključenim režijama.

Ovaj komforan stan pruža savršenu priliku za udoban život ili studiranje u predivnom dijelu grada. Ne propustite priliku da postanete dio ove zajednice i uživate u svim blagodatima koje ova nekretnina nudi.

Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.no1-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

Nekretninu je moguće razgledati isključivo uz p

Kontakt info

No.1 Nekretnine
Reg. posrednika br.
15/2023
Kontakt osoba
Dejan Dunjić
Telefon 1
095310... Prikaži broj
Telefon 2
09825... Prikaži broj
Adresa
Riva 4
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine