DRIVENIK, NAJAM KUĆE ZA VEĆI BROJ RADNIKA

Vinodol, Drivenik, Vinodol, Hrvatska

180€ /mjesečno

0 €/m2

Tip

Kuća

Površina

400 m2

Struktura

12

Grijanje

Zajednička kotlovnica

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
12
Cijena
180€ /mjesečno
Površina
400 m2 (0 €/m2)
Površina placa
1992
Grijanje
Zajednička kotlovnica
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
16.09.2024
ID
48524

Opis

DRIVENIK, CRIKVENICA, u ponudu smo dobili obiteljsku kuću za najam koja se sastoji od suterena, prizemlja te prvog kata s ukupno 400 m2. Nalazi se na odličnoj lokaciji svega 9 minuta od Krčkog mosta te isto toliko od centra Crikvenice što ju čini idealnom za smještaj radnika.

U suterenu se nalazi manji stan koji se sastoji od dvije spavaće sobe, kuhinje i blagovaone te kupaonice. Osim stana u suterenu se nalaze radionica i konoba koja služi kao pomoćna prostorija i praonica.
Na prvom katu je stan od 100 m2 koji se sastoji od tri spavaće sobe od kojih jedna ima vlastitu kupaonicu, hodnika, prostrane terase s južne strane te dnevnog boravka koji trenutno služi kao soba s izlazom na balkon. Kuhinja u suterenu je na zajedničkom korištenju.
Mogućnost najma i prizemlja koje čini stan od 145 m2 koji sastoji se od četiri spavaće sobe, hodnika, izbe, pomoćne prostorije, kupaonice, kuhinje te blagovaone i prostranog dnevnog boravka s izlazom na balkon s kojeg se pruža panoramski pogled na posjed te zelenilo i šumu koja ga okružuje.

Iznajmljuje se dugoročno na minimalno godinu.
Smještajni kapacitet 20 osoba sa mogućnosti dogovora za još 15 osoba.

Mogućnost kupnje kuće. Nalazi se na posjedu od 2250 m2 koji je u cijelosti građevinski te je na njemu moguće izgraditi više kuća ili drugo.
Kuća ukupno ima 10 spavaćih soba te 4 kupaonice, idealna je kao smještajni objekt za radnu snagu, dom za umirovljenike ili slične djelatnosti.

UVJETI NAJMA

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine