Zamet - najam stana s terasom

Rijeka, Zamet, Rijeka, Hrvatska

950€ /mjesečno

11 €/m2

Tip

Stan

Površina

85 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
950€ /mjesečno
Površina
85 m2 (11 €/m2)
Kat
Suteren
Ažuriran
17.09.2024
ID
61722

Opis

Nudimo vam predivan stan za najam smješten u mirnom zapadnom dijelu Rijeke, idealnom za obitelj ili profesionalce koji traže ugodno mjesto za život. Ova nekretnina se nalazi u Marčeljevoj Dragi, s jednostavnim pristupom gradskim prometnicama i zaobilaznicama iz oba smjera, što osigurava brzo povezivanje s centrom grada i okolnim područjima.

Stan površine 85 m² obuhvaća dvije prostrane sobe, dnevni boravak, blagovaonicu i kuhinju, te dodatni toalet. Etažno plinsko grijanje i klima uređaj omogućuju udobnost tijekom cijele godine.

Uživajte u dodatnom prostoru na velikoj terasi koja okružuje stan, idealnoj za sunčanje ili opuštanje uz prekrasan travnjak. Osiguran je besplatan parking uz kuću, čime se dodatno povećava praktičnost ovog stana.

Napominjemo da kućni ljubimci nisu dozvoljeni, čime se osigurava mir i udobnost za sve stanare.

Cijena najma iznosi 950,00 € s pologom u visini jednog najma. Ne propustite priliku za život u ovom lijepom prostoru! Kontaktirajte nas za više informacija i dogovorite razgledavanje već danas!

Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.no1-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

Nekretninu je moguće razgledati isključivo uz potpisani ugovor o posredovanju koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju i naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.


ID KOD AGENCIJE: 2209

Lorena Basara Zupčić
Suradnik

Kontakt info

No.1 Nekretnine
Reg. posrednika br.
15/2023
Kontakt osoba
Dejan Dunjić
Telefon 1
095310... Prikaži broj
Telefon 2
09825... Prikaži broj
Adresa
Riva 4
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine