Stan Centar

Rijeka, Centar, Rijeka, Hrvatska

950€ /mjesečno

10 €/m2

Tip

Stan

Površina

90 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
950€ /mjesečno
Površina
90 m2 (10 €/m2)
Kat
4
Ažuriran
02.10.2024
ID
57439

Opis

Iznajmljuje se novouređen, atraktivan stan u centru Rijeke (manje od 4 min laganog hoda do Korza), pored kompleksa Zagrad. Sastoji se od dvije spavaće sobe s bračnim krevetima, komotne walk-in garderobe, prostranog dnevnog boravka s blagovaonom, kuhinje, kupaonice i hodnika. Namještaj je nov, modernih linija, ugodnih, neutralnih boja . Kuhinja je talijanska, dizajnerska, marke Scavolini (opremljena indukcijskom pločom, napom, perilicom suđa, pećnicom, mikrovalnom pećnicom), te je u sklopu nje barski stol.

Stan je opremljen velikim televizorom, perilicom i sušilicom rublja, kao i svim ostalim najnovijim kućanskim aparatima najviših energetskih certifikata.
Grijanje je podno u kupaonici a ostatak stana grije se Daikinovim klima uređajem jačine 5,5 kw. Režije su izrazito niske zbog AA+ energetskih certifikata uređaja kojim je opremljen. Stan je topao te je potrebno mininalno grijanje zimi. Potrošnja ljeti je također minimalna zbog klime s inverterom. U stanu je provučena T-com optika što osigurava brz internet (najmoprimac na svoje ime ugovara operatera).

Stan je južne orijentacije koja pruža pogled na more kroz novougrađene velike Velux prozore s izolacijom. Cijeli prostor je izuzetno ugodan i prepun prirodnog, danjeg svjetla. Posebnost mu daje i kamin u duhu potkrovlja i drvenih greda, kao i odličan vibe pri samom ulasku.

Lokacija stana je odlična (manje od 4 min laganog hoda do Korza i središta zbivanja) a u okolici zgrade nalaze se svi p

Kontakt info

Royal Nekretnine
Kontakt osoba
Eni Vlahov
Telefon 1
+ 385 51 410... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 396... Prikaži broj
Adresa
Ul. Vjekoslava Dukića 2
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine