Opatija - stan za najam u samom centru

Opatija, Opatija - Centar, Opatija, Hrvatska

400€ /mjesečno

11 €/m2

Tip

Stan

Površina

35 m2

Struktura

2

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2
Cijena
400€ /mjesečno
Površina
35 m2 (11 €/m2)
Kat
Prizemlje
Ažuriran
08.09.2024
ID
62395

Opis

U prekrasnom Opatijskom okruženju, na atraktivnoj lokaciji Slatina, nalazi se šarmantan stan idealan za udoban i pristupačan život. Ovaj stambeni prostor smješten je u prizemlju vile i obuhvaća površinu od 35 m².

Stan se sastoji od predsoblja, kuhinje, te dnevne sobe koja može služiti kao spavaća, opremljene jednim krevetom. Prostrana kupaonica nudi dodatnu udobnost i funkcionalnost.

Stan je moderno opremljen uključujući perilicu rublja i sušilicu, što ga čini savršenim rješenjem za svakodnevni život.

Jedna od glavnih prednosti ove nekretnine je njena izvrsna lokacija. U neposrednoj blizini nalaze se svi bitni sadržaji poput marketa, restorana i autobusnih postaja. Prekrasne plaže Opatije udaljene su samo pet minuta hoda, čime se osigurava uživanje u morskim aktivnostima i šetnjama uz obalu.

Mjesečni najam ovog stana iznosi 400,00 €, uz polog istog iznosa. Ne propustite priliku da postanete dio ove slikovite destinacije. Za više informacija i dogovor o razgledu, slobodno nas kontaktirajte!

Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.no1-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

Nekretninu je moguće razgledati isključivo uz potpisani ugovor o posredovanju koji je temelj za daljnje radnje vezane za kupoprodaju i naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.


ID KOD AGENCIJE: 2283

Lorena Basara Zupčić
Suradnik u procesu obuke
Mob: 091891... Prikaži broj

Kontakt info

No.1 Nekretnine
Reg. posrednika br.
15/2023
Kontakt osoba
Dejan Dunjić
Telefon 1
095310... Prikaži broj
Telefon 2
09825... Prikaži broj
Adresa
Riva 4
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine