OPATIJA, STAN U VILI S POGLEDOM NA MORE

Opatija, Opatija - Centar, Opatija, Hrvatska

1.200€ /mjesečno

21 €/m2

Tip

Stan

Površina

55 m2

Struktura

2

Grijanje

Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2
Cijena
1.200€ /mjesečno
Površina
55 m2 (21 €/m2)
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
06.08.2024
ID
33431

Opis

OPATIJA, CENTAR - u ponudi smo dobili stan u austro-ugarskoj vili kategoriziran kao apartman sa 4 zvjezdice, smješten je u blizini centra Opatije na 50m udaljenosti od plaže i poznate šetnice Lungomare.
Moderno i kompletno opremljen/preuređen, klimatiziran sa 2 unutarnje jedinice, 2 SmartTV-a sa maxTVom + Wi-Fi, smart lock, perilica rublja, perilica posuđa, mikrovalna pećnica, pećnica, napa, mali kuhinjski aparati, suđe, posuđe, glačalo, posteljina, ručnici.

Stan se sastoji od spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje, kupaonice i velike terase sa očaravajućim pogledom na more i Kvarnerski zaljev.
U blizini stana je besplatan parking u javnoj garaži, gdje se nalazi i punionica za el.vozila, autopraonica, restoran, fitness...

STAN JE USELJIV OD 01.10.2023.g.

Mjesečne režije se plaćaju prema potrošnji: struja, voda, smeće i u paketu maxTv+internet!

OPATIJA, prekrasan primorski grad na Jadranskom moru i poznato lječilište 19. stoljeća, popularna je destinacija za turiste iz cijelog svijeta. Grad je okružen neponovljivim prirodnim ljepotama. Nalazi se ispod planine Učke koja je omiljeno odredište planinara i izletnika, na prijelazu je između zelene istarske regije i primorja te čini savršenu ravnotežu krajolika. Iz grada se pruža prekrasan pogled na more i obližnje otoke Krk i Cres. Okružena je šarmantnim povijesnim gradićima uskih uličica i bogate povijesti. Opatiju krasi velik broj nesvakidašnjih znamenitosti, veliki broj plaža,

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine