OPATIJA, DVOSOBAN STAN S PARKINGOM ZA NAJAM

Opatija, Opatija - Centar, Opatija, Hrvatska

1.600€ /mjesečno

13 €/m2

Tip

Stan

Površina

122 m2

Struktura

3

Grijanje

Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
1.600€ /mjesečno
Površina
122 m2 (13 €/m2)
Kat
1
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
20.09.2024
ID
63570

Opis

OPATIJA, u ponudu smo dobili stan za dugoročan najam. Smješten na prvom katu kuće ukupne stambene površine 122 m2, sastoji se od ulaznog hodnika, dvije spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka, kupaonice, prostorije koja može poslužiti kao spremište te dva balkona. Također, stanu pripadaju garaža, parkirno mjesto te dio okućnice na korištenje. Udaljen svega nekoliko minuta od autobusne stanice, trgovine, plaže, mora i centra Opatije što ga čini idealnim za život. Grijanje je omogućeno putem jedinica klima uređaja te je postavljeno centralno etažno grijanje na naftu s punim spremnikom, spremnim za zimu. Pogodan za firme, poslovne ljude, parove i obitelji.

Stan je dostupan od 01.10.2024.

UVJETI NAJMA
POLOG: 1 mjesečni najam
PLAĆANJE UNAPRIJED: 1 mjesec
AGENCIJSKA PROVIZIJA: 1 mjesečni najam

Opatija, prekrasan primorski grad na Jadranskom moru i poznato lječilište 19. stoljeća, popularna je destinacija za turiste iz cijelog svijeta.
Grad je okružen neponovljivim prirodnim ljepotama. Nalazi se ispod planine Učke koja je omiljeno odredište planinara i izletnika, na prijelazu je između zelene istarske regije i primorja te čini savršenu ravnotežu krajolika. Iz grada se pruža prekrasan pogled na more i obližnje otoke Krk i Cres. Okružena je šarmantnim povijesnim gradićima uskih uličica i bogate povijesti. Opatiju krasi velik broj nesvakidašnjih znamenitosti, veliki broj plaža, čisto more, a njene gradske ulice proš

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine