OPATIJA, CENTAR - najam stana 130m2 u novogradnji s bazenom i garažom u centru

Opatija, Opatija - Centar, Opatija, Hrvatska

2.800€ /mjesečno

21 €/m2

Tip

Stan

Površina

130 m2

Struktura

3

Grijanje

Podno grijanje/Dizalica topline

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
2.800€ /mjesečno
Površina
130 m2 (21 €/m2)
Kat
1
Grijanje
Podno grijanje/Dizalica topline
Terasa
Da
Udaljenost od mora
200m
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
02.08.2024
ID
45516

Opis

OPATIJA, CENTAR - najam stana 130m2 u novogradnji s bazenom i garažom u centru Opatije

Pozivam vas da otkrijete jedinstvenu priliku za cjelogodišnji najam predivnog stana smještenog u srcu ekskluzivne novogradnje u samom središtu Opatije - jedini dostupan na tržištu u svojoj klasi!

Kroz DUX posredovanje predstavljamo stan, prostor veličine 130m2, koji će vas bez sumnje zadiviti svojom profinjenošću i luksuzom. S dvije prostrane spavaće sobe i dvije kupaonice, ovaj stan pruža savršeni balans između komfora i stilskog dizajna. U stanu se nalazi i prostorija od 30m2 koja se može pretvoriti u ured ili wellness, prilagođavajući se vašim potrebama i željama, također se može pretvoriti u treću spavaću sobu.

Smješten u jedinstvenoj novogradnji, stan donosi neusporedivi osjećaj privatnosti zahvaljujući privatnoj terasi od 30m2 s koje se pruža panoramski pogled - oaza mira za vaše trenutke opuštanja i uživanja.

Dodatno, zgrada posjeduje privatnu garažu, s dvije rezervirane parkirne pozicije i dodatnim spremištem, što će zadovoljiti sve vaše potrebe. Najam ovog stana uključuje pristup zajedničkom grijanom bazenu s pogledom na centar Opatije. Velika je prednost stana cjelogišnji najam koji pruža privilegiju bezbrižnosti i uživanja u boravku u srcu Opatije tokom cijele godine.

S idealnom lokacijom u centru Opatije, udaljenom samo jednu minutu hoda od mora i Lungomare, ovaj stan predstavlja savršeno mjesto za uživanje u ljepotama

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine