Ičići - najam lijepog dvosobnog stana

Opatija, Ičići, Opatija, Hrvatska

750€ /mjesečno

10 €/m2

Tip

Stan

Površina

75 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
750€ /mjesečno
Površina
75 m2 (10 €/m2)
Kat
1
Grijanje
Etažno centralno na struju
Terasa
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
14.09.2024
ID
62274

Opis

U predivnom naselju Ičići, smještena je ova izvrsna nekretnina koja predstavlja idealan izbor za obitelj koja traži udoban i funkcionalan životni prostor. Ova prostrana trosobna stan s površinom od 75 m2 nudi sve potrebne sadržaje za ugodan svakodnevni život.

Stan se sastoji od dvije svijetle spavaće sobe koje su savršene za odmor i privatnost, dok dnevni boravak s kuhinjom stvara otvoren i dobro osvijetljen prostor idealan za obiteljska okupljanja ili druženja s prijateljima. Kupaonica je moderna i potpuno opremljena, dok terasa nudi prekrasan pogled na more, stvarajući savršeno mjesto za opuštanje uz zvuke valova i blagi povjetarac.

Lokacija stana je iznimno mirna, omogućujući trenutke tišine i mira, a istovremeno se nalazi u blizini svih važnih sadržaja. U blizini su trgovine, restorani i plaže, što dodatno doprinosi udobnosti svakodnevnog života. Osigurano parkirno mjesto omogućava bezbrižno parkiranje, što je dodatni plus.

Najamnina iznosi 750 € mjesečno, što uključuje režije, čime se omogućava jednostavno planiranje mjesečnog budžeta. Za unajmljivanje stana potrebno je osigurati polog.

Ova nekretnina predstavlja savršenu priliku za sve koji žele uživati u blagodatima života uz more te osigurati svoj obiteljski dom u jednom od najtraženijih dijelova obale. Ne propustite priliku da postanete dio ovog predivnog mjesta!

Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici

Kontakt info

No.1 Nekretnine
Reg. posrednika br.
15/2023
Kontakt osoba
Dejan Dunjić
Telefon 1
095310... Prikaži broj
Telefon 2
09825... Prikaži broj
Adresa
Riva 4
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine