Najam, Hreljin, 240m2, samostojeća kuća s okućnicom i bazenom

Bakar, Hreljin, Bakar, Hrvatska

2.500€ /mjesečno

10 €/m2

Tip

Kuća

Površina

240 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
2.500€ /mjesečno
Površina
240 m2 (10 €/m2)
Površina placa
2000
Terasa
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
03.10.2024
ID
64463

Opis

Iznajmljuje se predivna samostojeća kuća na Hreljinu koja površinom od 240m² pruža savršen spoj elegancije, udobnosti i privatnosti. Ova kuća nudi jedinstven doživljaj luksuza, okružena prirodnim ljepotama, idealna za one koji traže mir i opuštanje.
U prizemlju kuće smješten je prostrani dnevni boravak povezan s modernom kuhinjom, stvarajući otvoren i svijetao prostor za druženje i opuštanje. Tu se nalazi i suvremeno uređena kupaonica, dok poseban dodir luksuza donosi sauna, savršena za trenutke relaksacije. Uz saunu, kuća nudi sobu za opuštanje te šarmantni vinski podrum, gdje možete uživati u omiljenim vinima u ugodnoj atmosferi.
Na katu se nalaze četiri prostrane spavaće sobe, dizajnirane s naglaskom na udobnost i privatnost. Jedna od soba ima izlaz na balkon s kojeg se pruža prekrasan pogled na okolnu prirodu. Kat također nudi dvije moderno uređene kupaonice, opremljene visokokvalitetnim materijalima, pružajući dodatnu razinu udobnosti.
Poseban šarm ove kuće pruža zatvorena i natkrivena veranda u kojoj se smjestila blagovaonica. Iz verande se izlazi na prostranu okućnicu od čak 2000m², koja je pravi mali raj za ljubitelje prirode. Na okućnici se nalazi grijani bazen površine 30m², idealan za uživanje tijekom toplih dana, kao i veliki kamin koji poziva na druženja na otvorenom, uz vanjski stol, savršen za večere pod zvijezdama.
Ova kuća pruža doživljaj istinskog luksuza i mira, idealna za opuštanje i uživanje u svak

Kontakt info

Millennium Nekretnine
Kontakt osoba
Millennium Nekretnine
Telefon 1
+ 385 91 322 ... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 51 322... Prikaži broj
Adresa
Rikarda Katalinića Jeretova 1 (1. kat)
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine