SRDOČI, GARSONIJERA NA DOBROJ LOKACIJI

Rijeka, Srdoči, Rijeka, Hrvatska

98.000€

4 083 €/m2

Tip

Stan

Površina

24 m2

Struktura

1

Detalji

Tip
Stan
Struktura
1
Cijena
98.000€
Površina
24 m2 (4 083 €/m2)
Kat
Prizemlje
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Namještenost
Namješten
Ažuriran
07.09.2024
ID
59363

Opis

SRDOČI, u ponudu dobili smo stan na odličnoj lokaciji. Smješten u prizemlju manje kuće sa tri stana, ukupne stambene površine od 21,79 m2 te istu obuhvaća ulazni prostor, kuhinja s blagovaonicom, kupaonica i odvojena soba. Stan u vlasništvu ima konobu u suterenu zgrade veličine 29,78 m2 te dodatno spremište od 4,08 m2. Bitno je napomenuti kako su svi dijelovi etažirani te upisani u vlasnički list. Stan je kompletno adaptiran, dok je konobu potrebno urediti pa bi se mogla dobiti još jedna manja stambena jedinica. Postavljena je jedinica klima uređaja, novi podovi, instalacije te nova stolarija stoga stan ne zahtijeva nikakva daljnja ulaganja. Nekretnina nudi brojne mogućnosti, posebice u vidu najma i investicije radi neposredne blizine centra Srdoča i svih ostalih sadržaja.

Srdoči su rezidencijalni kvart na zapadnoj strani grada Rijeke, udaljen svega nekoliko minuta od centra grada s razvijenom infrastrukturom koja jamči odličnu prometnu komunikaciju kako s ostalim dijelovima Rijeke, tako i s drugim dijelovima Kvarnera i Hrvatske.
Dostupnost zdravstvene zaštite, škole, vrtića, trgovina, banke, poštanskog ureda, parkirnih mjesta i kulturne, zabavne, sportske i rekreacijske ponude čini ovaj kvart izuzetno poželjnim mjestom za život. Relativno noviji riječki kvart možemo opisati kao stambeno naselje koje je tijekom godina uspjelo zadržati svoju tradicijsku priču o povijesti školstva i sporta. Osnovna škola „Srdoči” otvorena je davne

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine