Istra, Poreč – Moderan trosoban stan s wellnessom u blizini plaže Materada

Poreč, Poreč, Hrvatska

649.000€

4 107 €/m2

Tip

Stan

Površina

158 m2

Detalji

Tip
Stan
Cijena
649.000€
Površina
158 m2 (4 107 €/m2)
Kat
2
Udaljenost od mora
1000m
Ažuriran
29.09.2024
ID
63443

Opis

Istra, Poreč – Moderan trosoban stan s wellnessom u blizini plaže Materada

Smješten u mirnom kvartu unutar općine Poreč, nedaleko od poznate plaže Materada, ovaj moderan trosoban stan nudi 158,39 m² pažljivo dizajniranog životnog prostora. Nalazi se na drugom katu suvremene nove zgrade, pružajući mirno okruženje okruženo obiteljskim kućama, idealno za one koji traže spokoj i blizinu obale.

Ovaj funkcionalan stan sastoji se od ulaznog hodnika, dvije prostrane spavaće sobe, svaka sa vlastitom kupaonicom, gostinjskog WC-a i svijetlog, prostranog dnevnog boravka. Moderna kuhinja savršeno nadopunjuje otvoreni raspored, dok spremište osigurava dodatnu praktičnost. Posebnost stana je velika terasa, idealna za opuštanje na otvorenom, kao i privatno wellness područje s natkrivenom terasom za uživanje tijekom cijele godine. Cijeli stan je opremljen podnim grijanjem na toplinsku pumpu, a većina prostorija će imati klima uređaje za osiguranje udobnosti tijekom cijele godine. Interijer je dovršen visokokvalitetnim talijanskim keramikama i laminatnim ili parketnim podovima.

U cijenu stana uključena su dva parkirna mjesta, kao i punionica za električna vozila.

Izgradnja se očekuje početkom u veljači 2024., a trenutno su dostupne rezervacije za sve koji žele osigurati ovu iznimnu nekretninu na jednoj od najpoželjnijih lokacija u Istri.

Istaknute značajke lokacije: Smješten u blizini popularne plaže Materada, ovaj stan nudi lagan pristup ne

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma