Istra, Poreč – Luksuzni novi stan na 1. katu, 3 km od centra grada na prodaj

Poreč, Poreč, Hrvatska

345.500€

3 755 €/m2

Tip

Stan

Površina

92 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
345.500€
Površina
92 m2 (3 755 €/m2)
Kat
1
Udaljenost od mora
3000m
Ažuriran
26.09.2024
ID
63446

Opis

Istra, Poreč – Luksuzni novi stan na 1. katu, 3 km od centra grada na prodaju

Smješten samo 3 kilometra od središta Poreča i obale, ovaj moderan stan na prvom katu u potpuno novoj stambenoj zgradi nudi savršeni spoj udobnosti i stila. Zgrada sadrži samo pet stanova, što pruža ekskluzivnost i mir, idealno za one koji traže opuštanje u blizini grada.

Stan se sastoji od ulaznog hodnika, praonice/rublja, gostinjskog WC-a, kupaonice, dvije prostrane spavaće sobe, potpuno opremljene kuhinje, blagovaonice i velikog dnevnog boravka koji se otvara na prekrasnu terasu od 18 m². Ovaj vanjski prostor savršen je za opuštanje ili ugostiteljske aktivnosti.

Zgrada je projektirana prema najvišim standardima, uključujući tehničku prostoriju s toplinskom pumpom koja osigurava podno grijanje po cijelom stanu. Inverterski klima uređaji postavljeni su u svakoj sobi kako bi se osigurala cjelogodišnja udobnost. U stanu su korištene visokokvalitetne talijanske FAP keramike, a aluminijska stolarija Sonal 85mm s troslojnim staklom dodaje dašak moderne luksuznosti. Nekretnina također uključuje dva parkirna mjesta, što dodatno povećava njenu funkcionalnost.

Ovaj stan smješten je u vrlo mirnom dijelu Poreča, nudeći mir i blizinu ključnih sadržaja.

Istaknute lokacije: Poreč je jedan od najtraženijih obalnih gradova u Istri, poznat po bogatoj povijesti, živahnoj atmosferi i prekrasnim plažama. U blizini centra grada nalaze se brojni restorani, trgovine i k

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma