Kuća Poreč, 198,82m2

Poreč, Poreč, Poreč, Hrvatska

850.000€

4 292 €/m2

Tip

Kuća

Površina

198 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
850.000€
Površina
198 m2 (4 292 €/m2)
Površina placa
792
Ažuriran
08.08.2024
ID
37905

Opis

Poreč, okolica, impozantna vila u mirnom mjestu!

Mjesto poznato po najbolje sačuvanih srednjovjekovnih utvrđenih gradova u Istri smjestila se ova impozantna vila.
Njezina ukupna površina iznosi 198.82 m2 te prostire na dvije etaže.
Ulaskom u vilu dolazimo u prostrani dnevni boravak, blagovaonu i kuhinju koje imaju direktan izlaz na terasu i sunčalište sa bazenom.
U prizemlju se nalazi jedna komotna spavaća soba sa kupaonom koja je kompletno prilagođeno osobama s invaliditetom, još jedna zasebna kupaona i ostava. Kroz cijeli dnevni boravak i blagovaonu ugrađene su velike staklene stijene koje omogućavaju veliki dotok sunčanih zraka što daje samom prostoru veliki izvor svijetlosti.
Kamenim stubištem dolazimo na prvi kat gdje se nalaze tri spavaće sobe svaka sa vlastitom kupaonom i izlazom na prostranu terasu.
Na terasi kod bazena i sunčališta će biti blagovaonski stol i ljetna kuhinja sa kaminom na drva i na plin koja će jednim djelom biti zatvorena i natkrivena čvrstim panelima. Uz ljetnu kuhinju će biti i dječji park. Vrt ispred vile biti će zasađen i uređen mediteranskim biljem.
Grijanje vile je omogućeno putem dizalice topline kao podno grijanje, klima uređaji koji se nalaze u svakoj prostoriji koje ujedno služe za hlađenje u ljetnim vrućim danima, putem solarnih panela koji će služiti za kompletno grijanje vile i dovod tople vode u kupaonama. Kupaone su spojene na depurator koji se nalazi u kotlovnici kao i ostali priključci.

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine