Kuća Pićan, 144m2

Pićan, Zajci, Pićan, Hrvatska

87.000€

604 €/m2

Tip

Kuća

Površina

144 m2

Struktura

8

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
8
Cijena
87.000€
Površina
144 m2 (604 €/m2)
Površina placa
657
Garaža
Da
Ažuriran
08.08.2024
ID
38014

Opis

Pićan, okolica, prodajemo započetu gradnju na mirnoj lokaciji okruženom netaknutom prirodom.

Katnica započete gradnje sastoji se od prizemlja i kata. U prizemlju se nalazi garaža, spremište, manja konoba te cisterna dok se na katu nalazi dnevni prostor u kojem je predviđena kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak sa izlazom na natkrivenu terasu. Tu se nalaze i dvije spavaće sobe te jedna zajednička kupaonica. Provedene su instalacije za struju dok za vodu u ovoj fazi instalacije nisu napravljene a priključci se nalaze u neposrednoj blizini.

Kuća je ukupne kvadrature 144 m2 a smještena je na komotnoj okućnici od 657 m2. Postojeći projekt napravljen je za kuću za odmor s bazenom veličine 17,5 m2 sa lijepim uređenim zelenim površinama i osiguranim parkingom za tri automobila.

Mikrolokacija nekretnine je vrlo mirna, nalazi se na rubu manjeg mjesta te su privatnost i mir zagarantirani. Kuća je okružena netaknutom prirodom, smještena na terenu s blagim padom što osigurava lijepi pogled na okolni zeleni krajolik. Orijentacija objekta je istočna što omogućuje pregršt sunčeve svjetlosti na parceli. Svi sadržaji potrebni za stalni život i boravak nalaze se na svega 5 kilometara.

Nekretnina je savršena za miran život u zdravom okruženju daleko od gradske vreve a opet nije u potpunoj izolaciji, dobro je prometno povezana i predstavlja jako dobru priliku i kao poslovna investicija za turistički najam. Lokacija nekretnine poznata je po pregr

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma