ISTRA, LABIN - Kompleks građevinskih zemljišta u predgrađu

Labin, Kapelica, Labin, Hrvatska

85.000€

36 €/m2

Tip

Plac

Površina

2359 m2

Detalji

Tip
Plac
Cijena
85.000€
Površina
2359 m2 (36 €/m2)
Udaljenost od mora
7000m
Ažuriran
27.07.2024
ID
57662

Opis

ISTRA, LABIN - Kompleks građevinskih zemljišta u predgrađu

Na jugoistočnoj obali Istre na mjestu gdje se zeleni brežuljci sastaju s morem, tamo gdje se sjedinjuju priroda i baština, nalaze se dva gradića slične veličine no s različitim ali međusobno nadopunjujućim karakterom - Labin i Rabac.
Slikoviti grad Labin uzdiže se na brdašcu visokom 320 metara udaljenom svega četiri kilometara od bijelih šljunčanih plaža u Rapcu. Isprepleten bogatom poviješću i rudarstvom koje je obilježilo ovaj kraj, Labin koji je kratkotrajno bio proglašen samostalnom republikom je danas fascinantan grad proturječnosti; starog i novog, povijesti i sadašnjosti, turizma i umjetnosti.

U predgrađu grada Labina, na prodaju je kompleks građevinskih zemljišta.
Nalazi se na pogodnoj mikrolokaciji na rubu građevinske zone u pitomom susjedstvu s kućama za odmor i obiteljskim kućama te pruža panoramski pogled na okolne brežuljke i okolicu.
Nalazi se na pretežito ravnom terenu te je prekriveno niskim i srednjim neuređenim raslinjem karakterističnim za podneblje u kojem se nalazi. Pravokutnog je oblika nije ograđeno ni označeno a smještaj je određen približno na terenu.
Okoliš je ozelenjen i šumovit.
Zemljište stambene namjene se sastoji od 3 građevinske parcele te se prema prostorno-planskoj dokumentaciji nalazi u neizgrađenom građevinskom području naselja.

Ovo zemljište je idealna prilika za investiciju.

Poštovani klijenti, agencijska provizija nap

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine