CRIKVENICA, ADAPTIRANI STAN S PARKINGOM I LIFTOM

Crikvenica, Crikvenica, Crikvenica, Hrvatska

185.000€

3 363 €/m2

Tip

Stan

Površina

55 m2

Struktura

2

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2
Cijena
185.000€
Površina
55 m2 (3 363 €/m2)
Kat
4
Udaljenost od mora
450m
Ažuriran
07.08.2024
ID
31980

Opis

CRIKVENICA, u ponudu smo dobili prekrasan stan. Adaptiran 2022. godine na ukupnoj površini od 55,50 m2 na najvišem katu stambene zgrade s liftom iznimno kvalitetne gradnje. Stan se sastoji od spavaće sobe, kupaonice, hodnika te prostranog open space dnevnog boravka i kuhinje. Sa balkona se pruža predivan panoramski pogled na more. Do stana se može doći stepeništem ili liftom, također zgrada ima svoja parkirna mjesta. Moguće je izvesti dvosoban stan. Nedaleko od stana, na samo 10 minuta hoda, nalazi se centar grada i plaže, što omogućuje lako i brzo pristupanje brojnim sadržajima i aktivnostima koje Crikvenica nudi.
Ova nekretnina je idealna za obiteljski život, ali isto tako može biti izvrsna investicija za bavljenje turizmom. Dodatne karakteristike ovog stana uključuju sustav grijanja putem klime i struje, PVC stolariju koja pruža dobru izolaciju i energetsku učinkovitost te parket koji daje toplinu i eleganciju prostoru. Ovaj stan pruža savršenu kombinaciju udobnosti, funkcionalnosti i predivnog pogleda, čineći ga privlačnim izborom za život ili investiciju u Crikvenici.

Crikvenica je popularno turističko odredište smješteno na obali Jadranskog mora, u Hrvatskoj. Ova slikovita destinacija privlači posjetitelje svojom prekrasnom plažom, kristalno čistim morem i šarmantnim mediteranskim okruženjem. Grad nudi obilje sunca, ljepote prirode i raznovrsnih aktivnosti za turiste svih dobnih skupina. Poznata po svojoj blagoj klimi, što je

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine